BIONICA

Studiul bioacustic la Gryllus Campestris

Cine suntem noi


          Nume:   Alin Salantiu
Ocupatie:   Inginer
De ce am intrat in proiect:   Am intrat fiindca am vrut sa lucrez cu tinerii, sa aplic cunostintele de electronica in biologie.


          Nume:   Roman Reaboi
Ocupatie:   Student la UTCN, Facultatea de Telecomunicatii, anul 4
De ce am intrat in proiect:   Am intrat din dorinta de a-mi pune in aplicare cunostintele si de a acumula altele noi contribuind in acelasi timp la dezvoltarea unui proiect de cercetare cu potential de a da nastere unor aplicatii foarte utile - fapt ce l-am considerat si il consider in continuare o provocare


          Nume:   Alin Bogdan
Ocupatie:   Student la UTCN, Facultatea de Telecomunicatii, anul 4. Sectia engleza
De ce am intrat in proiect:   Acest proiect imi este util in insusirea de noi cunostinte din diferite domenii, imi imbunatateste abilitatile de munca in echipa si imi dezvolta aptitudinile de cercetare


          Nume:   Andreea Giurgiu
Ocupatie:   Studenta la UTCN, Facultatea de Telecomunicatii, anul 4
De ce am intrat in proiect: Am intrat in acest proiect deoarece vreau sa invat cat mai multe lucruri despre cum electronica ne poate ajuta sa cunoastem mai bine natura, si totodata sa lucrez intr-o echipa. Consider ca este o ocazie unica, o adevarata provocare ce m-ar putea motiva sa ma implic si in alte proiecte. Este o ocazie sa ma cunosc pe mine insumi, sa socializez cu cei din jur.


          Nume:   Alexandra Dan
Ocupatie:   Studenta la UTCN, Facultatea de Telecomunicatii, anul 4
De ce am intrat in proiect:   Am ales sa ma alatur acestui proiect, deoarece imi ofera oportunitatea sa pun in practica cunostiintele teoretice acumulate in timpul facultatii, sa descopar o parte din aplicatiile pe care le are electronica in natura si sa-mi dezvolt alte abilitati, precum spiritul de echipa.


          Nume:   Peter Toth
Ocupatie:   Student la UTCN, Facultatea de Electronica Aplicata, anul 3
De ce am intrat in proiect:   A lucra intr-o echipa formata din oameni care fac parte din mai multe domenii ale stiintei este un lucru minunat, sa vezi cum studiul unui simplu greier se poate realize din mai multe domenii diferite dar totusi commune. Dorinta de cunoastere , noutate m-a facut sa doresc sa fac parte din aceasta echipa.


          Nume:   Bogdan Andrei Giurgiu
Ocupatie:   Student la UTCN, Facultatea de Electronica Aplicata, anul 4
De ce am intrat in proiect:   Orice domeniu merita studiat si imbunatatit prin aducerea de noi informatii. Studierea Bionicii si Bioacusticii mi-a atras atentia in mod special, si doresc sa pun in aplicare toate abilitatile si cunostintele mele pentru dezvoltarea acestui proiect. Lucrand in echipa vom reusi sa descoperim noi informatii, cat si imbunatatirea abilitatilor in domeniul nostru de cercetare. Consider acest studiu o provocare pentru mine,si totodata foarte util in domeniul meu de activitate.
 


© Noi si Greierii